O podjetju


Avto-Svetek Studenec d.o.o. je družinsko podjetje, ki že od leta 1992 z veseljem in s strokovnostjo poskrbi za vašega jeklenega konjička in ustreže vašim željam. Naša celotna ponudba obsega avtoservis, vulkanizerstvo, avtopralnico, avtooptiko in trgovino s pnevmatikami, platišči in avtokozmetiko.

Z letom 2006 se je podjetje Avto-Svetek Studenec d.o.o. pridružil Vulco verigi hitrih servisov. Vulco centri vam zagotavljamo hitro in vrhunsko opravljene storitve ter široko ponudbo izdelkov za vaš avto. Poleg velike izbire pnevmatik, platišč, amortizerjev, izpušnih sistemov, zavor in menjave motornega olja vam nudimo še številna druga servisna dela ter strokovno svetovanje.

V avtoservisu Avto-Svetek Studenec d.o.o. vam zagotavljamo:
- strokovno in cenovno ugoden servis
- s pomočjo našega spletnega iskalca avtoplaščev lahko enostavno izberete ustrezno znamko in dimenzijo za vaš avto in vaše vozne zahteve
- medtem ko čakate da mojstri na vašem avtu zaključijo delo, lahko počakate v čistem in prijaznem okolju

Vulco hitrim servisom zaupajo vozniki avtomobilov po vsej Evropi, saj je to multinacionalna veriga hitrih servisov z že zelo dolgo tradicijo.

MOŽNOST PLAČILA S PLAČILNIMI KARTICAMI

Cenjene stranke in poslovne partnerje obveščamo o dodatnih plačilnih možnostih v podjetju Avto – Svetek Studenec, d.o.o.

Nudimo vam možnost plačila z vsemi slovenskimi plačilnimi karticami: ACTIVA, BA kartica, MAESTRO, KARANTA, ter možnost plačila z mednarodnimi plačilnimi karticami kot so: AMERICAN EXPRESS, DINERS, MASTERCARD, in VISA.
 

Obročno odplačevanje do 12 obrokov je mogoče s karticami:

- DINERS

Možnost plačevanja tudi s kartico Magna - Petrolova kreditna in predplačilna kartica, namenjena brezgotovinskemu plačevanju blaga in storitev.