Avtopralnica

 

ROČNA AVTOPRALNICA

V naši avtopralnici vam nudimo kompletno zunanje in notranje čiščenje vašega vozila. Čistimo vsa osebna vozila, terenska vozila, avtodome, lahka tovorna vozila in motorna kolesa.
Kompletno pranje vsebuje temeljito zunanje čiščenje vozila vključno s platišči. Pri tem uporabljamo profesionalne šampone (vsebujejo vosek), pri katerih je pomembna tehnika nanosa in izpiranja. Vozilo čistimo z visokotlačnim čistilcem ter s posebno rokavico, tako, da ne moremo poškodovati laka. S takšnim pranjem z avtomobila odstranimo vse ostanke katrana, smole, insektov ter ostalo umazanijo. Prav tako tudi s platišč. Na koncu vozilo obrišemo, namažemo pnevmatike ter operemo predpražnike.
 
Sledi notranje čiščenje vozila. To vsebuje suho sesanje notranjosti vozila in prtljažnega prostora. Po potrebi izpraznimo pepelnik. Prebrišemo in premažemo armaturno ploščo in ostale plastične dele v avtomobilu. Očistimo vsa stekla in ogledala. V primeru, da ima vozilo usnjene sedeže, le te tudi prebrišemo in namažemo z zaščito za usnje, ki pa hkrati daje usnju tudi sijaj.
S tem je notranje in zunanje čiščenje končano.