Ostala ponudba

 

MOTORNA OLJA

Prodaja motornega olja priznanih blagovnih znamk za vse vrste osebnih in poltovornih vozil.

 
ValvolineCastrolElfTotalSelenia
AralMobil1  
 

METLICE BRISALCEV

Dobra vidljivost v oteženih, zimskih pogojih, zelo vpliva na varnost vožnje. Poletna vročina, sonce, prah in umazanija povzročijo poškodbe metlic, ki jim v dežju in snegu onemogočajo brezhibno delovanje. Širok izbor različnih metlic omogoča izbor za vsak avto in ustreza željam različnih voznikov.
 
 
 


OKRASNI POKROVI

Okrasni pokrovi ali zaščitni pokrovi za kolesa so na voljo v dimenzijah od 13'' do 16'' col. Pokrovi koles so proizvod evropskega proizvajalca in so visoko kvalitetni.
 

 


OSVEŽILCI ZRAKA

 
 

SLIME

Kit za krpanje avto pnevmatik Slime je priznan po celem svetu. Je zdravju neškodljiv produkt, ki je narejen na vodni osnovi, kar pomeni, da ga lahko vulkanizer enostavno z vodo spere s pnevmatike oz. platišča. Na cesti vam kolesa ne bo potrebno zamenjati. Ne boste več izgubljali dragocenega časa in z vožnjo boste lahko nadaljevali s hitrostjo do 80 km/h že po nekaj minutah ter naredili do cca. 80 kilometrov. Kit je primeren predvsem za avtomobile brez rezervne pnevmatike. Uporabimo pa ga lahko tudi za pnevmatike z vgrajenim senzorjem tlaka v pnevmatiki. Zakrpate lahko do 6 mm velike luknje v pnevmatiki. Polnilo, ki se že nahaja v pnevmatiki pa bo tudi ob naslednje predrtju pnevmatiko samodejno zakrpalo.
Ponaša se z več načini uporabe kompresorja in prikazom pritiska v pnevmatiki. Kompresor je primeren za električno napeljavo 12V (standardna avtomobilska).

Enostavna uporaba:
1. odvijemo ventil pnevmatike.
2. vlijemo polnilo slime.
3. privijemo ventil.
4. napihnemo pnevmatiko s priloženim kompresorjem.
 
Set za krpanje pnevmatik - SLIMEPolnilo - SLIMEPolnilo - QUICK SLIME
 


AKUMULATORJI

V našem servisu vam nudimo celovit servis akumulatorjev, ki zajema kontrolo akumulatorja, izbiro novega akumulatorja, montažo in okolju prijazno odstranjevanje starih in iztrošenih akumulatorjev. V ponudbi imamo akumulatorje Topla, ki so slovenski proizvod.FORTRON – dodatki gorivu

Fortronovi produkti so nadstandardno bazirani, prijazni motorju in razviti za čiščenje in mazanje, poleg tega pa nudijo tudi visoko stopnjo zaščite komponentam motorja. Več o posameznem produktu si preberite na spletni strani http://fortron.si/.
 

 

  


FRABER

Velika izbira izdelkov za domačo nego vašega vozila. Več o posameznem izdelku v spodnjem dokumentu.
 

Fraber >>