Delovni čas je od ponedeljka do petka: 8:00 - 17:00, sobota 8:00 - 12:00, nedelje in praznike zaprto!

Naj bo vaše vozilo vedno bleščeče čisto

Ročna avtopralnica

Ste naveličani umazanije na vašem avtomobilu? Pri nas vam nudimo vrhunsko storitev ročnega čiščenja vozil, kjer se posvetimo vsakemu detajlu, da bo vaš avtomobil zasijal v polnem sijaju. Naša ročna avtopralnica se ponaša z izkušenimi in skrbnimi čistilci, ki imajo strast do detajlov, kar zagotavlja, da je vsako vozilo, ki ga zaupate v naše roke, deležno vrhunske nege.

Avtomobilska kultura se nenehno spreminja, vendar obstaja nekaj, kar ostaja nespremenjeno - ljubezen lastnikov vozil do sijaja njihovih avtomobilov. Avtopralnice igrajo ključno vlogo pri ohranjanju vozil v bleščečem stanju in zagotavljanju optimalne zaščite pred vplivi okolja. Avtopralnice so nepogrešljiv del vsakdanjega življenja sodobnega voznika.

Priprava avta na prodajo

Razmišljate o prodaji svojega avtomobila? Pomembno je, da vaše vozilo predstavite v najboljši možni luči, saj dober prvi vtis pogosto vpliva na odločitev potencialnih kupcev. Čiščenje in priprava avta na prodajo sta ključna koraka v tem postopku. Pričnite z zunanjo površino vozila. Skrbno umijte avto, odstranite ostanke insektov, drevesne smole ter druge nečistoče. Posvetite se tudi platiščem in gumam, da bodo sijale kot nove. Če je potrebno, nanesite zaščitni premaz, da bo barva avtomobila še bolj bleščeča.

Notranjost avtomobila igra prav tako pomembno vlogo. Odstranite odvečne predmete in temeljito posesajte notranjost. Posebno pozornost namenite oblazinjenju in preprogam, saj čisto in urejeno notranje okolje pusti boljši vtis. Če so sedeži ali druge površine obledeli, jih lahko osvežite s primernimi čistilnimi sredstvi.

Globinsko čiščenje

Globinsko čiščenje vozila je temeljit postopek, ki odpravlja trdovratno umazanijo in zagotavlja celovito čiščenje tako notranjosti kot zunanjosti avtomobila. S tem postopkom boste obnovili sijaj in svežino vašega vozila, hkrati pa ohranili njegovo vrednost. Notranje globinsko čiščenje je ključno za obnovitev svežine in higiene v avtomobilu. Sedeže, preproge in druge notranje površine temeljito očistimo, odstranimo madeže ter vonjave. Posebno pozornost namenimo tudi prezračevalnim odprtinam in drugim težko dostopnim mestom.

Globinsko čiščenje vključuje tudi detajlno čiščenje motorja, da ohranimo njegovo učinkovitost in preprečimo nabiranje umazanije, kar lahko vpliva na delovanje avtomobila.

Poliranje luči

Z motnimi oz. zbledelimi lučmi ogrožate sebe in druge pri nočni vožnji. Zato poskrbite za popolno varnost z našo storitvijo poliranja luči.
Plastika žarometov se sčasoma izrabi predvsem zaradi UV žarkov. Uničujejo jo tudi kamenčki in pesek na cesti. Na obrabljenih žarometih se rada zadržuje tudi umazanija. Žarometi tako sčasoma zgubijo na vidljivosti.

Poliranje poteka v večih korakih. Površino karoserije okoli žarometov prekrijemo z lepilnim trakom za zaščito površin pri barvanju, da se izognemo poškodbam barve. Nato ga očistimo umazanije in razmastimo. Potem spoliramo površino z uporabo grobega brusnega papirja, ki ga namočimo v vodo, da ustvarimo enakomerno površino. Nazadnje ga obdelamo še s finim brusnim papirjem za dokončno poliranje. Slednje je najbolje narediti z brusilnikom: to omogoči hitrejše delo in boljšo kakovost.

Če se tudi vaše luči ne svetijo kot nekoč, jih je najbolje obnoviti. Obnova avtomobilskih žarometov je cenejša od menjave žarometov. Najbolj pomembna pa je vaša varnost, saj vam obnova luči omogoči dobro vidljivost in vidnost na cesti.

Spletko